Grand Hotel Balvanyos - GRAND SANTERRA SPA

Grand Hotel Balvanyos se află într-o zonă liniștită, înconjurată de păduri, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc, la mai puțin de 10 km de lacul Sfânta Ana.



Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, iar toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert, zgomotul placut al focului din semineu si un peisaj de basm.


Printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...